БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА для замовлень на суму від 2000 грн
Бажання
Додайте товари до списку бажань

ROUND LAB 1025 Dokdo Cleansing Balm 100 ml - Очищуючий гідрофільний бальзам

Артикул RL02
В наявності
698 грн
930 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бренд Round Lab
Країна виробник Південна Корея
Класифікація косметичного засобу Органічна
Тип засобу для вмивання Гідрофільна олія
Гіпоалергенно Так
Стать Унісекс

Найкращий початок догляду за шкірою від ROUND LAB починається з очищуючим бальзамом 1025 Dokdo Cleansing Balm.

Гіпоалергенна формула м’яко та делікатно, і при цьому ефективно очищує шкіру та пори від забруднень, макіяжу, тональних основ, сонцезахисних засобів.

Підходить для демакіяжу області навколо очей.

Підходить всім типам шкіри, у тому числі чутливому.

Бальзам з текстурою щербету тане від дотику до шкіри під дією її температури, перетворюючись в олійку, а після контакту з водою - в молочну очищуючу емульсію. Залишає шкіру у зволоженому стані.

Активні компоненти:

  • Вода з глибоководних морських джерел в основі формули, забезпечує повноцінне насичення шкіри живильними компонентами та мінералами (містить понад 72 корисних мікроелементів, включаючи магній, кальцій, калій та інші), енергією та здоров'ям, дозволяючи залишатися зволоженою та доглянутою. А також пом'якшує та зміцнює природний захисний бар'єр шкіри.
  • Особливий запатентований комплекс Hatching EX-07, що містить ензими, відповідає за делікатну відлущуючу дію, усуваючи відмерлі частинки і надлишки себуму, розгладжуючи мікрорельєф і сприяючи оновленню шкірного покриву.
  • Формула продукту збагачена комплексом натуральних масел, включаючи масло соняшника, примули вечірньої, виноградних кісточок та піннику лугового, які зволожують та насичують шкіру корисними поживними речовинами.

Застосування:

Нанесіть достатню кількість бальзаму на сухі руки і м’яко помасажуйте суху шкіру обличчя. Додайте води, помасажуйте. Змийте очищуючий засіб. Другим етапом доочистіть щкіру пінкою чи гелем для вмивання.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору